Fara Abraham: Trudila sam se da nemam seks pre braka, ali nisam uspela!
Foto: You Tube

Fara Abraham: Trudila sam se da nemam seks pre braka, ali nisam uspela!

Pop kultura -
Nisam kurva, nisam drolja, nisam pi… Zaista sam se trudila da nemam seks pre braka, ali, eto, nije mi pošlo za rukom,rekla je rijaliti zvezda

Bivša rijaliti zvezda šoua "Teen Mom", Fara Abraham, koja je sa pornoglumcem Džejmsom Dinom snimila kućni video i prodala ga za 800.000 evra, ne prestaje da šokira javnost.

Osim što je jedva dočekala da napuni 22 godine i četvrti put se podvrgne plastičnoj operaciji, Fara je gostovala u radio šouu Hovarda Sterna i iznela još detalja oko svog pornića.

Iako su joj tek 22 godine, Fara Abraham, poznatija kao Teen Mom već je četiri puta otišla pod nož. Ovoga puta povećala je grudi.

"Ne mislim da sam previše izoperisana za svoje godine. Ako netko želi da ide po svetu kao strašilo, mene to nije briga. Ja želim da izgledam najbolje što mogu i znam da izgledam fantastično", izjavila je Fara koja je dosad kod estetskog hirurga ostavila 30.000 dolara. Osim dve korekcije grudi, ova rijaliti zvezda ‘popravljala’ je nos i bradu.

I pored sve lepote (što prirodne, što plastične) Fara je nesrećna u ljubavi. Iako joj se, kako kaže, "svaki dan neko nabacuje, tužna je što nema dečka". Fara bi želela da pronađe muškarca koji će njenoj četverogodišnjoj ćerki biti uzoran očuh. Osim u magazinu InTouch Weekly, Fara je svoje ‘bisere’ prosipala i u studiju Hovarda Sterna gde je gostovala."Nisam kurva, nisam drolja, nisam pi… Zaista sam se trudila da nemam seks pre braka, ali, eto, nije mi pošlo za rukom. Moj pokojni dečko Derek bio je prvi s kojim sam spavala i bila sam jako zadovoljna njegovim veštinama u krevetu", prisetila se rijaliti zvezda napominjući kako često masturbira dok gleda vlastiti pornić.

http://www.youtube.com/watch?v=2auy8bevqW0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track