KONZERVATIVNI: U Dablinu oblače Rijanine postere
Foto: Tviter

KONZERVATIVNI: U Dablinu oblače Rijanine postere

Pop kultura -
Stanovnici Dablina nisu oduševljeni plakatima koji najavljuju Rijanin koncert, pa su njih nekoliko na mesto grudi odlučili da okače odeću

Kad je 2011. snimala spot za pesmu "We Found Love" u Severnoj Irskoj, šokirala je farmera Alana Grahama (61) jer je žitnim poljem "paradirala" gola.

On je o svojim doživljajima tada ekskluzivno progovorio za britanski The Sun.Ovoga puta problem su Rijanini (25) plakati koji najavljuju koncert na Aviva stadionu.

Zapravo je reč o naslovici njenog albuma "Unapologetic" za koji je pozirala u toplesu. Jednu dojku prekrila je rukom, a preko druge je natpis s nazivom albuma.Međutim, stanovnici Dablina nisu oduševljeni plakatima, pa su njih nekoliko na mesto grudi okačili odeću. Jedan je zaštićen crnim materijalom, a drugi haljinom bez naramenica.

"Dublin jasno i glasno kaže ne Rijaninim grudima", napisala je devojka Šarlin Lidon, koja je na Tviteru objavila fotografiju jednog od spomenutih plakata.

U sličnoj situaciji našli su se i plakati s Bijonse (31) u Njujorku na kojima u kupaćem kostimu pevačica pozira za reklamnu kampanju H&M-a. Često ih netko oblepi nekom tkaninom ili folijom.

Foto: Tviter
Foto: Tviter

Originalna fotografija
Originalna fotografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track