OSVOJIO BEOGRAD: Biberovi fanovi pozvali ga u srpsku prestonicu!
Foto: Facebook

OSVOJIO BEOGRAD: Biberovi fanovi pozvali ga u srpsku prestonicu!

Pop kultura -
Vreme je poslužilo Beliebere u nedelju, tako da su se okupili u Knez Mihailovoj ulici, a veliki broj njih nosio je majice sa printom Džastina ali i transparente na kojima su ga pozivali da poseti našu zemlju

Belieberi su vrlo ozbiljni u svojoj nameri da dovedu svog idola Džastina Bibera u Srbiju – u nedelju su se zato okupili u centru Beograda kako bi se njihov glas jasno čuo!

Vreme je poslužilo Beliebere u nedelju, tako da su se okupili u Knez Mihailovoj ulici, a veliki broj njih nosio je majice sa printom Džastina ali i transparente na kojima su ga pozivali da poseti našu zemlju. Sve je naravno bilo u znaku ljubičaste boje – one po kojoj i prepoznajemo sjajnog kanadskog pevača.

Domaći organizatori koncerata jednostavno ne obraćaju pažnju na želje Biberovih fanova ali i Directionere, Smilere, Selenatore i jedini način da im skrenete pažnju da zaista želite da vidite koncert svojih idola jesu ovakve akcije, kojih će nadamo se, biti sve više u budućnosti! Belieberi, možete biti ponosni na sebe, ali bitka za dovođenje Džastina Bibera tek počinje!

Svoje utiske prenela nam je i Beliberka Jasmine Kačar:

Nedelja 16.06 je bio najbolji dan u mom životu. Okupili smo se u nadi da nas neko primeti i pomogne nam da dovedemo Justina u Srbiji. Upoznala sam više od 300 Beliebera *_* Kad smo počeli da pevamo prvu pesmu većina nas je plakalo od sreće. Satima smo šetali ulicom i pevali,vrištali…Jednostavno, taj osećaj koji sam imala taj dan ne može se opisati rečima. Belieberi su moja porodica, najbolji prijatelji i podrška. I volim ih najviše, učinili su jednu nedelju posebnom <3″, napisala je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=t703aERcA_M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track