Go protrčao modnom pistom

Go protrčao modnom pistom

Pop kultura -
Muškarca, koji se osmelio da go prošeta modnom pistom obezbeđenje je brzo uhvatilo i savladalo, nakon čega je uhapšen

Nova kolekcija kuće Dolče i Gabana, prikazana na milanskoj nedelji mode, ostaće upamćena po incidentu kada je pistom protrčao potpuno go muškarac.Publika je prvo pomislila da je to sve deo šoua, te su u neverici ustali i uz osmehe posmatrali.

Muškarca, koji se osmelio da go prošeta modnom pistom obezbeđenje je brzo uhvatilo i savladalo, nakon čega je uhapšen. Dok su ga izvodili, on je galamio i dizao ruku u znak pobede. Među zvezdama koje su se na reviji našle i u šoku posmatrale ovu situaciju našao se i najbolji fudbaler na svetu Lajonel Mesi.

Inače, za utaju poreza u visini od nekoliko stotina miliona evra proslavljeni modni duo, Domeniko Dolče i Stefano Gabana osuđeni su nedavno na godinu dana i osam meseci zatvora. Njih dvojica nisu prisustvovali izricanju presude, već su preko svojih advokata odbacili svaku krivicu.

Imajući na umu složenost i trajanje apelacionog procesa, oni najverovatnije neće provesti ni dana u zatvoru.Sudija je saopštio da je ovaj dizajnerski par prodao jednu od svojih kompanija "Gado" 2004. godine kako bi izbegli prijavu poreza na dobit u visini od milijardu evra.

http://www.youtube.com/watch?v=r9D2WOPqyDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track