BRZO PREBOLEO: Džerard Batler ima novu devojku!

BRZO PREBOLEO: Džerard Batler ima novu devojku!

Pop kultura -
Batler je pre nekoliko nedelja zvanično potvrdio vezu sa Madalinom Geneom (25), a ubrzo zatim je rekao da više nisu zajedno

Samo nekoliko dana od razlaza sa rumunskom manekenkom Madalinom Geneom, Džerard Batler pronašao je, izgleda, sebi novu "zanimaciju".

Batler je pre nekoliko nedelja zvanično potvrdio vezu sa Madalinom Geneom (25), a ubrzo zatim je rekao da više nisu zajedno.

Sudeći po fotografijama na kojima je "uhvaćen" kako vrlo prisno pleše sa nepoznatom brinetom, izgleda da ne tuguje za bivšom devojkom.

U zanosu plesa, bili su toliko blizu jedno drugom da su se skoro poljubili. Možda će se Džerardova želja da se "skrasi" ispuniti i pre nego što misli.

Poznati glumac i ženskaroš bio je potpuno ležeran u jednostavnoj crnoj majici, farmerkama i patikama, dok je njegova partnerka nosila dugu haljinu sa cvetićima, crvene cipele sa vrtoglavom potpeticom i crnom maramom.

Ona se baš sredila za njega!Njihov ples je potrajao, a kada se konačno završilo, zajedno su otišli u hotel, piše “Dejli mejl”.

Razlozi raskida Džerarda Batlera i Rumunke Genea nisu poznati, jer niko od njih dvoje nije želeo da o tome govori. Ipak, svi su iznenađeni jer je njegova bivša devojka pre samo nekoliko meseci pisala pesmu o njihovoj velikoj ljubavi i čoveku sa kojim je, kako je sama rekla, želela veliku porodicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track