Svetski rat Z će verovatno imati nastavak

Svetski rat Z će verovatno imati nastavak

Pop kultura -
Snimanje nastavaka bilo je, međutim, dovedeno u pitanje kada je film znatno prekoračio budžet, kraj morao da se snimi ponovo a na površinu izašle vesti o sukobima medju autorima

Zombi apokalipsa "Svetski rat Z" američke filmske kompanije "Paramaunt pikčers" verovatno će imati nastavak, naveo je jedan anoniman izvor.

Film "Svetski rat Z", zasnovan na knjizi američkog pisca horora Maksa Bruksa, od početka je bio zamišljen kao trilogija sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi.

Snimanje nastavaka bilo je, međutim, dovedeno u pitanje kada je film znatno prekoračio budžet, kraj morao da se snimi ponovo a na površinu izašle vesti o sukobima medju autorima.

Film je ovog vikedna ipak imao uspešan start - sa zarađenih 66,4 miliona dolara na domaćem i 45,8 na medjunarodnom tržištu. To ga je stavilo na povoljan put na kojem bi lako mogao da nadoknadi 200 miliona dolara troškova snimanja, uprkos lošim kritikama.

Pit, koji je i jedan od producenata, nedeljama je putovao po svetu i promovisao film. Kada je prošle nedelje upitan o mogućim nastavcima, rekao je da za njih ima mnogo materijala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track