ŽENE SA DEDINJA: Treća sezona biće spektakl

Preselile se na Zlatibor

ŽENE SA DEDINJA: Treća sezona biće spektakl

Pop kultura -
Nove intrige Ekipa popularne serije bila izuzetno raspoložena tokom snimanja scena završne, osme epizode na jednoj od najlepših srpskih planina

Svi su očarani nastavkom!Žene s Dedinja, njih četiri, slavile su juče po podne na Zlatiboru, pred kamerama, devojačko veče! Koje od njih - to ni Kurir nije uspeo da otkrije! Ekipa već čuvene serije snimala je juče u hotelu „Palisad“, ali i po obroncima jedne od najlepših srpskih planina, scene završne, osme epizode treće sezone. Otkrili si nam da su u planu još najmanje dve sezone.Lena obožava konjeLena Bogdanović, koja u seriji igra vajarku Alisu Velebit, na setu se pojavila jašući dorata Cvetka.- Završila sam scenu još pre sat i po, ali ne mogu da se odvojim od ovog lepotana. Kakav božanstven dan na Zlatiboru, očarana sam - ispričala nam je Lena, a onda otkrila:- Sa Alisom, mojim likom u seriji, štošta će se izdešavati u ovom trećem serijalu. Ona će ispitivati da li je prijateljstvo jače od greške... Nas četiri smo ostavile muževe i momke u Beogradu, a ovde na Zlatiboru slavimo devojačko veče jedne od nas, ali ne mogu da vam kažem čije.Za to vreme Darko Tomović, koji se u seriji pojavljuje u novim epizodama, spreman za scenu, ručao je na livadi, iza kamiona punog opreme...- Igram čoveka moćnog u biznisu, ali problematičnog u privatnom životu. U čudnoj je vezi s jednom od junakinja, ajde da vam otkrijem - sa Irenom - rekao nam je Tomović.Ne otkrivaju mnogoU hotelu, red da stanu pred kameru čekale su Anđelka Prpić, Čarna Malbaš u seriji, i Maja Noveljić, koja igra domaćicu Valeriju Savić.- Ma, biće spektakularan nastavak. Uživaćete, budite u to sigurni, kao što sam ja uživala dok sam čitala scenario - kratko je prozborila Maja.

Ogladneo...Darko Tomović
Ogladneo...Darko Tomović

Uživa...Irena Mičijević
Uživa...Irena Mičijević

Vlada učitelj jahanjaNa setu je juče bio i maneken Vlada Vuksanović, koji se pojavljuje u ulozi instruktora jahanja.- Sve četiri žene s Dedinja su moje učenice. Prvi put sam pred kamerom u ulozi glumca, rekli su mi da sam se odlično snašao - kaže Vlada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track