BOLESNO MRŠAVA: Majli Sajrus na ivici anoreksije
Foto: Majli Sajrus, Tviter

BOLESNO MRŠAVA: Majli Sajrus na ivici anoreksije

Pop kultura -
Majli na fotkama deluje kao da je na korak od anoreksije ni nalik na izazovnu ženu koja pleni seksepilom i koja je baš zbog toga i osvanula na prvom mestu nove liste 100 najseksepilnijih žena

Samo mesec dana nakon što je proglašena za najseksepilniju ženu na svetu, glumica i pevačica Majli Sajrus pokazala je da ima velikih problema sa svojim izgledom.

Naime, na najnovijim slikama koje je okačila na svoj Tviter profil, Majli izgleda bolesno mršavo, što su prokomentarisali i njeni fanovi.Majli je bila na muzičkom festivalu u Majamiju, a kako je već navikla sve svoje fanove da non-stop kači svoje fotke na „tviteru“, tako ni ovog puta nije propustila priliku da pokaže stajling koji je pripremila za to veče. Majli je obukla crni kratki kombinezon, ali njen izgled nije naišao na veliko oduševljenje.

Majli na fotkama deluje kao da je na korak od anoreksije ni nalik na izazovnu ženu koja pleni seksepilom i koja je baš zbog toga i osvanula na prvom mestu nove liste 100 najseksepilnijih žena magazina „Maksim“. Podsetimo, Majli je iza sebe ostavila još jedna nekadašnju tinejdž senzaciju - Selenu Gomez, kao i Rijanu, Milu Kunis i Dženifer Lorens.

Iako je Majli prošle godine bila tek na 68. mestu, ove godine je izgleda očarala čitaoce „Maksima“ izazovnim fotografijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track