Nil Patrik Haris udaje za dečka Dejvida Bertka
Foto: Rojters

Nil Patrik Haris udaje za dečka Dejvida Bertka

Pop kultura -
Par je u vezi sedam godina i ima dvoje dece i odavno razmišlja da ozvaniči svoju vezu

LOS ANĐELES - Američki glumac Nil Patrik Haris, poznat iz serije "Kako sam upoznao vašu mamu", konačno će stupiti u brak sa svojim partnerom Dejvidom Bertkom, sa kojim je u vezi sedam godina i ima dvoje dece.

Par odavno razmišlja da ozvaniči svoju vezu, a nakon istorijske odluke američkog Vrhovnog suda da odbaci shvatanje braka samo kao zajednice muškarca i žene, to se nameće kao "neizbežan" korak, smatra glumac, koji u popularnom sitkomu glumi ženskaroša Barnija Stinsona.

"Datum venčanja još nije određen, ali je brak nemonovan", kazao je on kanalu "E! News", dodajući da je to logičan sled s ozbirom na to da on i Dejvid imaju decu - blizanace stare tri godine koje im je rodila surogat majka.Zamoljen da prokomentariše nedavnu odluku Vrhovnog suda, 40-godišnji glumac je kazao da je to uzbudljiv događaj, ali da ne treba zbog toga skakati od sreće.

"To je bilo očekivano. Logično. Ako pogledate istraživanja javnog mnjenja, videćete da većina ljudi smatra da osobe koje se zaljubljuju treba da imaju to pravo", rekao je Haris.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track