NAGOVORILA GA TAŠTA: Kim i Kanje slike bebe Nort prodaju za 4 miliona dolara

NAGOVORILA GA TAŠTA: Kim i Kanje slike bebe Nort prodaju za 4 miliona dolara

Pop kultura -
Kimina majka Kris Džener rekla je Kanjeu da su Bred i Anđelina prodali fotografije svoje dece, a kako on ima ogromni ego, zaključio je da će i on napraviti isto, kaže prijatelj para

Kim Kardašijan (32) i Kanje Vest (36) razmišljali su o prodaji fotografija svoje ćerke, ipak govorili su da ne žele zarađivati na svom detetu.

"Ona je moje dete, a ne dete cele Amerike i celog sveta", govorio je Kanje, ipak nakon razgovora sa svojom taštom, Kris Džener (57), navodno se predomislio.

"Kanje ima veliki ego i sve što je Kris trebala da uradi bilo je da spomene Breda i Anđelinu. Oni su prodali fotografije svoje dece pa onda to može i Kanje koji smatra da je u njihovom rangu", otkrio je prijatelj para.

Za prve fotografije male Nort Vest reper i starleta navodno će dobiti četiri miliona dolar. Kris, koja je Kim menadžerka, savetovala im je da pristanu na prodaju fotografija kako bi lakše kontrolisali podatke koji se objavljuju o njihovoj ćerki.Angelina Džoli (38) i Bred Pit (49) prve fotografije svoje ćerkice Šajlou prodali su za 7,6 milona dolara, prve fotografije Paksa za oko 4 miliona dolara i fotografije blizanaca Noks i Vivien za čak 14 miliona dolara, to su najskuplje fotografije dece slavnih ikad snimljene. Sav novac slavni par uplatio je u dobrotvorne svrhe.

"Kris je rekla Kim i Kanjeu da fotografije svakako treba da prodaju kako bi zaradili, a čim njoj plate proviziju i uzmu sebi koliko žele, nešto mogu dati i u humanitarne svrhe" dodaje prijatelj tako da se čini da će mala Nort ipak biti izvor zarade svojim roditeljima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track