Kim i Kanje izveli malu Nort u šetnju
Foto: Reuters

Kim i Kanje izveli malu Nort u šetnju

Pop kultura -
Koliko je par bio pažljiv govori i činjenica da niko nije uspeo da uslika malenu Nort 4. jula

Poznata rijaliti zvezda i njen dečko prvi put su izveli bebu na vikend kako bi proslavili 4. jul, Dan nezavisnosti sa svojom porodicom

Par je izveo bebu u kuću Brusa Dženera, u Malibuu gde su sa porodicom proslavili Dan nezavinosti. Kako tvrdi "Us Weekly", beba je puštena iz bolnice 21. juna, te je ovo njen prvi zvanični izlazak iz kuće.

Dok se Nort nalazila unutar kuće sa roditeljima, Brus i Kris Džener su uslikani na terasi, dok su njihove ćerke Kajli i Kendal uživale na plaži sa Džejdenom Smitom, sinom poznatog glumca Vila Smita.

Kim se inače nije pojavljivala u javnosti od 15. juna kada se porodila. Ona je navodno dobila ponudu vrednu tri miliona dolara od jednog australijskog magazina koji želi da objavi slike bebe, ali Kim je vrlo zainteresovana za jedan drugi magazin i njihovu ideju slikanja.

Koliko su Kim i Kanje bili pažljivi govori i činjenica da ama baš niko nije uspeo da uslika malenu Nort 4. jula. "Moja kuća je kao 'Apokalipsa sada' zbog silnih helikoptera koji kruže iznad nje ne bi li uslikali bebu. Mnogo je buke oko nas", rekla je Kirs za E! kanal prošle nedelje i dodala- "Jedva čekam da vidite moju unuku, preslatka je"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track