EGZIT: Snup Lajon raspametio publiku

EGZIT: Snup Lajon raspametio publiku

Pop kultura -
Snup Lajon je publici, osim poznatih hitova koje su imali prilike da čuju na njegovom prethodnom nastupu na Egzitu 2007. godine, predstavio i novi 12. album Reincarnated
1 / 4

NOVI SAD - Američki reper Snup Dog, sada poznatiji po novom pseudonimu Snup Lajon, nastupio je večeras oko 23 sata na glavnoj bini Egzit (Exit) festivala.

Snup Lajon je publici, osim poznatih hitova koje su imali prilike da čuju na njegovom prethodnom nastupu na Egzitu 2007. godine, predstavio novi 12. album "Reincarnated".

Današnji nastup na glavnoj bini otvorili su Beograđani Kanda, Kodža i Nebojša, a zatim su usledili nastupi jedne od najznačajnijih novih pevačica iz Velike Britanije Alis Rasel i Bad Kopy.

Od 00.45 nastuoaju Friction& Linguistic, 02.15 Camo & Krooket & Dynamite 03:45 Dub Phizix & Strategzy 05.00 Broje`n`£nglish.

Na Dens areni večeras su nastupili majstor za žurke Fet boj slim, kao i još jedan povratnik na Egzit festival Set Troksler.

Program večeras počinje i na Fjužn bini gde će publiku zabavljati Rambo Amadeus, Kiril Džajkovski i beogradski hip hop sastav Bed kopi.

Na Agora bini, u toku prvog festivalskog popodneva, održaće se tribina "Mediji i LGBT".Prvo veće Egzit festivala obeležio je nastup Nila Rodžersa i njegov bend Šik, koji su prostor ispred glavne bine pretvorili u diskoteku izvodeći neke od najpoznatijih hitova svih vremena.

http://www.youtube.com/watch?v=U8N1nOjze6s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track