DOBRO SE POKAZAO: Lazar Ristovski zaveo Olgu Kirilenko

DOBRO SE POKAZAO: Lazar Ristovski zaveo Olgu Kirilenko

Pop kultura -
Glumio sam zaista jednu zahtevnu vruću scenu sa Olgom Kirilenko. I dobro sam se pokazao", kratko je kroz smeh rekao glumac Laza Ristovski

Srpski glumac Lazar Ristovski imao je vruće scene sa glumicom ukrajinskog porekla Olgom Kirilenko.

Naime, glumica je na Tviteru objasnila da je bilo vrućih scena. "Bilo je vruće na snimanju 'November Mana'. I ne, ne mislim na beogradsko vreme", napisala je na Tviteru Olga Kirilenko, jedna od Bondovih devojaka, a mislila je na snimanje vruće scene sa Lazom Ristovskim."Glumio sam zaista jednu zahtevnu vruću scenu sa Olgom Kirilenko. I dobro sam se pokazao", kratko je kroz smeh rekao glumac Laza Ristovski, s kojim je juče bilo nemoguće duže razgovarati o samoj sceni, budući da je ekipa filma ceo dan snimala na Belom dvoru i drugim lokacijama.

U trileru Rodžera Donaldsona "Novembarski čovek" Ristovski ima jednu od glavnih uloga, pored holivudskih zvezda Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko, i glumi ruskog tajkuna, kandidata za predsednika Rusije, oko koga se plete radnja filma.

"Imao sam jednu veliku scenu koju smo snimali u parlamentu, gde držim govor poslanicima na ruskom. Bila je to zaista glumački teška scena, ali će ostati upečatljiva", rekao nam je Laza Ristovski.

Olga Kirilenko, koja je već nekoliko nedelja u Beogradu, ostala je „dobro čuvana zvezda“. Za razliku od Brosnana koga su fotografi više puta slikali kako šeta gradom, kupuje u prodavnicama ili provodi dan sa novim prijateljima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track