DEJVID GETA TREĆI PUT: Egzit se ne propušta!

DEJVID GETA TREĆI PUT: Egzit se ne propušta!

Pop kultura -
Nastup planetarno popularnog di-džeja počinje tačno u ponoć na Dens areni

Za ljubitelje elektronske muzike i klubskog zvuka večeras se na „Dens areni“ priprema prava poslastica, jer nastupa di-džej Dejvid Geta.

Na glavnoj Egzitovoj bini večeras će nastupati bend "Atoms for pis", koji će predstaviti svoj debi album Amok objavljen u februaru ove godine. Grupu između ostalih čine frontmen benda "Rejdiohed" Tom Jork i Fli i legendarni basista grupe "Red hot čili pepers", a koncert na Egzitu je u sastavu njihove prve turneje.

Nakon nastupa benda "Atoms for pis", za koji se u muzičkim krugovima priča da je na neki način „katarzičan i prosvetljujći", na red dolazi di-džej set „Čejs end status" i program do šest časova ujutru u sličnom ritmu.

Za ljubitelje elektronske muzike i klubskog zvuka večeras se na „Dens areni" priprema prava poslastica, jer nastupa planetarno popularni di-džej Dejvid Geta. Dejvid Geta će žurku početi tačno u ponoć, a ovo će za njega biti treći put da nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi i festivalu.

Na „Fjužn bini" će oko 10 sati nastupiti i Delajla, poznata po pesmi Time koju je otpevala sa sastavom „Čejs end status", a koji nastupa isto veče na glavnoj bini. Na „Rifs end bits" bini pretposlednje veče dominiraće ženski sastavi među kojima i „Lolobriđida" iz Zagreba, beograđanke „I plej" i provokativna Sajsi em-si (MC).

Na „Agora bini" predstaviće se muzički karavan „Azalai" koji spaja i kombinuje različite kulture i muzičke ideje, a taj projekat je podržan od strane programa za kulturu Evropske unije.

Kombinacijom afričkih ritmova i evropskih melodija, muzičari različitih nacija, koji čine ovaj nesvakidašnji bend, uživo će stvarati muziku, improvizovati i izvoditi muzičke performanse.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track