DEJVID BEKAM: Ako Vilijam i Kejt dobiju sina, nek se zove po meni!

Dao predlog

DEJVID BEKAM: Ako Vilijam i Kejt dobiju sina, nek se zove po meni!

Pop kultura -
Engleska fudbalska legenda je dala predlog da se treći naslednik za presto kraljevske krune, ako bude muško, zove Dejvid

Dejvid Bekam, engleski fudbaler, predložio je princu Vilijamu i Kejt Midlton da, ukoliko dobiju sina, nazovu ga po njemu.Engleska fudbalska legenda je rekao da vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ako dobiju malog princa treba da se zove Dejvid, po njemu.

Fudbaler, otac četvoro dece, nije budućim roditeljima dao savete. "Mislim da ne treba da im ja dajem savete. Oko sebe imaju mnogo mentora. Tu su im roditelji, bake, dekečl. Oni će učiti od njih. Vilijam i Kejt će biti neverovatni roditelji", rekao je Dejvid.

Ujedinjeno Kraljevstvo je u stanju pripravnosti i transu zbog dolaska na svet deteta britanskog princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton. Naime, termin za porođaj je prošao, a danima svi se užurbano pripremaju za dolazak trećeg naslednika u redu za presto.

Bolnica u kojoj treba da se Kejt porodi danima je pod opsadom i mnogi već kampuju da bi mogli prvi da izvste o poroiđaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track