KLADIONIČARI TIPUJU: Kejt se danas porađa!
Foto: Rojter

Iščekivanje kraljevskog člana

KLADIONIČARI TIPUJU: Kejt se danas porađa!

Pop kultura -
Kladioničari i dalje daju više šansi da princeza rodi devojčicu, a ime Aleksandra i dalje vodi na listi imena

Gužva ispred bolnice u kojoj treba da se porodi Kejt Midlton sve je veća. Novinari čuvaju mesto, obožavaoci kampuju, a prema kladioničarima - pravi termin za porođaj je upravo danas.U Velikoj Britaniji vlada prava groznica oko rođenja bebe Vilijama i Kejt. To potvrđuje i cifra od 346 miliona dolara, koliko su stanovnici Ostrva potrošili na alkohol i suvenire s likom princa Vilijama i Kejt Midlton, u očekivanju novog kraljevskog člana.

Promene na kladioničarskim listama nisu velike u odnosu na prethodnu nedelju. Pojavilo se samo još jedno muško ime - Dejvid, koje sada ima šanse 1:8. A ime je na listu stiglo zbog Dejvida Bekama, koji je rekao da on nosi divno englesko ime, i da ne bi bilo loše da se kraljevsko dete tako zove.

Inače, kladioničari i dalje daju više šansi da princeza rodi devojčicu, a ime Aleksandra i dalje vodi na listi imena. Ipak, Britanci, prema anketi koju je radio tabloid „Mejl on sandej“, misle da bi devojčica trebalo da nosi ime Viktorija, a dečak bi trebalo da se zove Džejms.

Da ludnica ne traje samo u Velikoj Britaniji, već i u drugim zemljama govori vest da Kanada s nestrpljenjem čeka da osvetli svoj CN toranj u plavoj ili roze boji u čast kraljevske bebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja