Kako su se provodile zvezde Egzita: Fli obišao Tvrđavu, a Snup igrao igrice

Kako su se provodile zvezde Egzita: Fli obišao Tvrđavu, a Snup igrao igrice

Pop kultura -
Snup Dog je tako satima igrao omiljenu video-igru, Fli i Tom Jork su šetali po Tvrđavi da bi osetili atmosferu, a član „Prodidžija“ oduševljeno je tražio svoj omiljeni pank bend GBH i s njima se dobro zapio

Videli smo koliko su dobar provod napravili na Egzitu, ali nismo videli šta su oni radili pred izlazak na binu. Snup Dog je tako satima igrao omiljenu video-igru, Fli i Tom Jork su šetali po Tvrđavi da bi osetili atmosferu, a član „Prodidžija“ oduševljeno je tražio svoj omiljeni pank bend GBH i s njima se dobro zapio.

Prvog dana Egzita je Najls Rodžers napravio pozitivnu atmosferu u šatorima iza najveće festivalske bine. On je želeo da na Egzitu zabeleži svaki trenutak pa je slikao ljude sa kojima je razgovarao, peo se na pozornicu i fotografisao publiku... Kasnije je rekao organizatorima da će fotografije prvo pokazati 20-godišnjoj ćerki koja ga je i nagovorila da ide na Egzit.

"Moram da priznam da nisam ranije čuo za ovaj festival, ali ćerka puno zna o Egzitu i rekla mi je da moram obavezno da nastupim ovde", pričao je Najls.

Sutradan je Snup Dog, poznat i kao pravi fanatik za video-igrice, veče proveo satima igrajući svoj omiljeni Iks boks i niko nije smeo da ga ometa, ali zato kada se popeo na binu napravio je pravi šou. Narednog dana “Prodidži” su bili zvezde večeri, ali za njihovog gitaristu to je bio pank sastav GBH.

Naime, kada su članovi “Prodidžija” stigli na tvrđavu, gitarista Rob je saznao da isto veče svira i jedan od njegovih omiljenih sastava, legendarni GBH, i oduševljeno je krenuo u potragu za njima, a posle su svi zajedno ovo drugarstvo zalili alkoholom. Za to vreme, Kit i Maksim, pevači “Prodidžija”, utočište su našli na rege stejdžu gde su u potpuno opuštenoj atmosferi ostali do pet ujutro.

U subotu su Tom Jork i Fli iz supergrupe “Atoms for pis” došli na Petrovaradinsku tvrđavu u popodnevnim satima, dok je još bila pusta i nekoliko puta je obišli celu jer, kako su istakli, želeli su da upiju atmosferu ovog neobičnog mesta na kome sviraju, a zatim su uživali u pogledu sa VIP terase. Takođe, neposredno pred koncert nepredvidivi Fli se za nastup zagrevao tako što je u suknji preskakao vijaču.

Čuveni Nik Kejv mnoge u bekstejdžu je iznenadio kada se raspričao jer prethodni put kada je bio u Novom Sadu ni reč nije rekao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track