STIPSE: Bred Pitu 10 miliona, dubleru samo 100 evra!

Nisu mu dublirali honorar

STIPSE: Bred Pitu 10 miliona, dubleru samo 100 evra!

Pop kultura -
Fizička sličnost Škotlanđanina sa Bred Pitom (sličnost od vrata na dole) preporučila je ovog advokata da na jedan dan bude Bred Pit. I tu se svaka sličnost njih dvojice i završava

VELIKA BRITANIJA - Ovo je Dejvid Paterson (26), advokat, koji je bio dubler slavnom Bred Pitu u najnovijem holivudskom ostvarenju "World War Z".

Fizička sličnost Škotlanđanina sa Bred Pitom (sličnost od vrata na dole) preporučila je ovog advokata da na jedan dan bude Bred Pit. I tu se svaka sličnost njih dvojice i završava.

Kada je novac u pitanju Pit je kući odneo sa snimanja 9 miliona funti dok je Paterson inkasirao i više nego skromnih 80 funti. Ovaj skromni mladić kaže da nije sve u novcu i da mu je bilo drago što je učestvovao u ovako velikom projektu i bio dubler slavnom glumcu.

Ipak kako ističe tokom snimanja mu je bilo savetovano da ne razgovara sa Bred Pitom a nije ni pozvan na britansku premijeru novog blokbastera.

"U principu trebalo je da radim sve što radi Bred Pit. Snimali smo u nekom supermarketu i trebalo je da oponašam i korpiram sve što on radi. Nosili smo indentičnu garderobu a i veoma smo slične građe", rekao je Paterson.

Doduše razlika između njih dvojice je bila i na samom snimanju. Naime za potrebe jedne scene Pit je protrčao samo jednom kroz supermarket, kako bi Paterson "snimio" kako on to radi. Potom je on to morao da uradi između 10 i 15 puta sve dok reditelj nije bio zadovoljan snimljenim materijalom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track