Zašto ti tvoje zauzete prijateljice zavide

Ljubomora

Zašto ti tvoje zauzete prijateljice zavide

Pop kultura -
Flertovanje, prvi poljubac i više vremena da se posvetiš sebi su samo neke prednosti kada si sama

Činjenica da nemaš dečka ti ponekad može smetati, pa čak i da te baci u depresiju. Ipak, tvoje prijateljice koje su u vezi ti sigurno zavide, evo zašto.

Smeš da flertuješ

S kim god želiš, koliko god želiš. Ne postoji niko ko ti to može zabraniti, a kada se upustiš u koketiranje, nećeš čuti onaj mali glas u glavi koji ti govori da radiše nešto pogrešno. Tvoje prijateljice ga čuju, i jako ti zavide.

Daljinski je samo tvoj

Želiš da gledaš maraton serije Seks i grad? Možeš! Ceo vikend, ako to poželiš. Tvoje zauzete prijateljice to ne mogu, jer se veza sastoji od kompromisa, što znači da će i daljinski biti samo na pola njihov.

Prvi poljupci

Tvoje prijateljice su već toliko puta poljubile svoje momke da im to jednostavno više nije najzanimljiviji osećaj na svetu. Pred tobom je minimalno jedan prvi poljubac, a one bi sve dale da su na tvom mestu.

Nema ljubomore

Gde si, s kim si, zašto si zagrlila onog dečka? Sve su to pitanja na koja tvoje prijateljice u vezama moraju odgovarati. Ti si, s druge strane, slobodna kao ptica. Nemaš obaveze, nemaš odgovornosti, i ne moraš se bojati da će neko biti ljubomoran.

Svaki dan je dan za tebe

Dok tvoje prijateljice moraju da planiraju kada će uzeti dan za sebe, ti ga imaš svaki dan. Depilacija, masaža, dan u shoppingu - sve su to stvari za koje one jednostavno nemaju toliko vremena. Ti možeš provesti ceo dan u shopping centru i biti sigurna da te niko neće nazvati i pitati šta ima za večeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track