LAZA RISTOVSKI: Olga Kirilenko je mazna!

Novembarski čovek

LAZA RISTOVSKI: Olga Kirilenko je mazna!

Pop kultura -
Ona je profesionalac i ne folira se, a i mnogo je lepa, rekao je srpski glumac

Lazar Ristovski, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, ali i uspešan reditelj jer mu je film "Belo odelo" bio na prestižnom filmskom festivalu u Kanu, završio je snimanje filma "Novembarski čovek" s Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko.Publiku je najviše zanimalo kakva je to Olga u vrućim scenama o kojima se pričalo?"Profesionalac. Mislim, ponaša se profesionalno i ne folira se. Videćete i na fotografijama kako je mazna i lepa. Za jednu glumicu je to dovoljno za početak. Ipak, ono što je na mene ostavilo najjači utisak jeste saradnja s režiserom Rodžerom Donaldsonom, čovekom koji je radio sa glumačkim veličinama kao što su Al Paćino, Kevin Kostner, Džin Hekman. Kada od takvog reditelja dobijete komplimente, onda to smatram pohvalom koju treba zapamtiti", kaže Ristovski.

Popularni glumac kaže i da je ponovo uložio svu svoju energiju jer je „oduvek znao da količina utrošene energije mora odgovarati postignutom rezultatu“.

"Ako želiš da budeš dobar i uspešan u bilo kom poslu, moraš da uložiš veliki deo sebe. A tu trku s vremenom niko nije dobio pa neću ni ja. Jedino se trudim da ne kaskam za vremenom, već da idem ispred njega", priča Ristovski.

Glumac priprema i projekat "Čarape kralja Petra"."Milovan Vitezović i ja završavamo scenario i sada se očekuje najavljivana podrška države. To je veliki i skup projekat i država, ako želi da se sledeće godine, kada je 100 godina od Prvog svetskog rata, suprotstavi negativnim trendovima i revidiranju istorije o učešću Srbije u tom ratu, mora da reaguje brzo. Ja mogu samo da kažem da sam već dobio pristanak jedne velike svetske zvezde za učešće u filmu", kaže Ristovski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track