Ovako će princ Džordž izgledati sa 15 godina!
Foto: Rojters

Portret

Ovako će princ Džordž izgledati sa 15 godina!

Pop kultura -
Džrodž će imati smeđu kosu, jake obrve, nos i oči na mamu, a na svog oca povući će usne i bradu

Tek što je mali Džordž Aleksander Luis došao na svet, a već se pojavila "računica" kako bi on mogao da izgleda kad poraste.

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton porodila se 22. jula, a Velika Britanija je gotovo "stala" čekajući da vidi da li će kraljevska porodica dobiti dečaka ili devojčicu.

Rođen je Džordž Aleksander Luis, trenutno treći u redu za nasleđivanje krune i britanskog prestola, a Britanci i dobar deo sveta su toliko „poludeli” da ih zanima sve u vezi sa mališom, koji nema ni nedelju dana.

Tako je Amerikanka D'Lin Voldron, inače portretista i fotograf, napravila „proračun” kako bi Džordž Aleksander mogao da izgleda u tinejdž dobu. Ona je uzela u obzir genetiku, karakter, okruženje u kojem će odrastati i način života koji će voditi.

Prema njenoj „računici”, Džrodž će imati smeđu kosu, jake obrve, nos i oči na mamu, a na svog oca, princa Vilijama, „povući” će usne i bradu.

Ona kaže da njeni portreti "ne predviđaju budućnost”, već su napravljeni na osnovu svih mogućih elemenata i parametara, koji se mogu uzeti zasigurnim.

Portret Amerikanke D'Lin Voldron
Portret Amerikanke D'Lin Voldron

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track