NAJBRŽI RAZVOD: Najdžela ostavila muža za 70 sekundi!

Na brzinu i mirno

NAJBRŽI RAZVOD: Najdžela ostavila muža za 70 sekundi!

Pop kultura -
Pedesettrogodišnja televizijska kuvarica Najdžela Loson i sedamdesetogodišnji milioner Čarls Sači, koji se poslednjih mesec dana nalaze se u žiži javnosti, konačno su razvedeni

Najdžela Loson i Čarls Sači potpisali najverovatnije su potpisali predbračni ugovor budući da je postupak razvoda pred sudom trajao samo 70 sekundi.

Pedesettrogodišnja televizijska kuvarica Najdžela Loson i sedamdesetogodišnji milioner Čarls Sači, koji se poslednjih mesec dana nalaze se u žiži javnosti, konačno su razvedeni.

Budući da su se na sudu pojavili bez advokata, te nije bilo polemike o finansijama, pretpostavlja se da je par kada se venčao 2003. godine potpisao predbračni ugovor.

"Najdžela i Čarls neće otkrivati razloge svog ravoda niti njegovu finansijsku pozadinu. Oboje bi vam bili zahvalni ukoliko biste poštovali njihovu porodicu tokom ovih teških vremena", nedavno je pisalo u zajedničkom saopštenju para.

Podsetimo, milioner Čarls Sači davio je svoju suprugu u restoranu naočigled ostalih gostiju. Kada su slike procurele u javnost pravdao se time da nije mislio ozbiljno. Ipak, Najdžela se odselila kod sestre, te su spekulacije o razvodu bile sve češće.

Potom je Čarls Sači istupio u javnost i objasnio da je on taj koji je podneo zahtev za razvod zato što ga supruga nije branila od medijskog linča.

Od tog trenutka prošlo je šest nedelja i ovo je jedan od najbržih razvoda, budući da je sudski postupak okončan za samo 70 sekundi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track