6 JEFTINIH TRIKOVA: Uštedite, a izgledajte prekrasno!

Lepota

6 JEFTINIH TRIKOVA: Uštedite, a izgledajte prekrasno!

Pop kultura -
Maslinovo ulje nanesite ga na vrhove svoje kose desetak minuta pre nanošenja šampona za hidrataciju

Privlačnost ne mora da znači da svoju kreditnu karticu dovedete do limita. Poslušajte naših šest saveta koji vole vaš novčanik

1. Piling telaZa piling celog tela možete koristiti so ili šećer u kombinaciji sa uljima. Na taj način nahraniće vašu kožu, odstraniti mrtve ćelije i sve to za samo stotinak dinara.

2. Hidratantne kreme s više različitih učinakaKoristite danas popularne BB-kreme koje će hidrirati kožu vašeg lica, a prekriće i nepravilnosti ako postoje i još će vam pružiti UV-zaštitu.

3. Maslinovo ulje je odlična maska za kosuMaslinovo ulje nanesite ga na vrhove svoje kose desetak minuta pre nanošenja šampona za hidrataciju. Takođe ga možete koristiti za kožu tela ili za masažu.

4. Uštedite na proizvodima za čišćenje licaTi proizvodi su na vašem licu samo nekoliko sekundi, zato će vam poslužiti i oni pristupačnijih cena. Radije se razmećite kremama koje kasnije nanosite na lice.

5. Ne idite na tretmane za potamnjivanjeKoristite losione za samotamnjenje kod kuće, rezultat čega je postupno tamnjenje i odlična hidratacija vaše kože.

6. Troškovi izbeljivanja zubi kod stomatologaIstaknite svoj osmeh sa kvalitetnim pranjm zubi kod kuće, a za vraćanje beline koristite sodu bikarbonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track