Majkl Džekson se predozirao i 2001. godine, spasla ga deca
Foto: Reuter

Telohranitelj brzo reagovao

Majkl Džekson se predozirao i 2001. godine, spasla ga deca

Pop kultura -
Džeksonova deca su pevača pronašla predoziranog u jednoj hotelskoj sobi. Sa mališanima je bio telohranitelj koji je brzo reagovao pa je tragedija izbegnuta

Pop ikonu Majkla Džeksona su 2001. godine našli u nesvesti njegova deca, ali je tada kralja popa, brzom reakcijom spasao njegov telohranitelj.

Na suđenju porodice Džekson porodice protiv AEG Live kompanije, do javnosti su dospele informacije za koje je znala samo najbliža porodica.

Naime još 2001. godine su Džeksonova deca pevača pronašla predoziranog u jednoj hotelskoj sobi. Sa mališanima je bio telohranitelj koji je brzo reagovao pa je tragedija izbegnuta.

Na suđenju se pojavio još jedan član obezbeđenja, koji je ispričao da je Majkl često govorio nepovezano, ali da je to povezivao više sa psihičkim stanjem pevača nego sa narkoticima. Dodao je i da je često viđao flaše vina, ali da drogu nikada nije video.

Majkl Džekson je preminuo 25. juna 2009. godine, kada se predozirao od leka propofol, koji mu je dao doktor Marej, kome se trenutno sudi za ubistvo Džeksona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track