Sajmon ljubavnici kupuje vilu od 10 miliona dolara kad se razvede

Nosi njegovo dete

Sajmon ljubavnici kupuje vilu od 10 miliona dolara kad se razvede

Pop kultura -
Kauel će svojoj izabranici pokloniti vilu od 10 miliona dolara čim se bude razvela, a zatim će se zajedno sa Loren useliti u nju kako bi svakodnevno bio u mogućnosti da viđa svoje dete

Čuveni Sajmon Kauel možda ne deluje kao velikodušna i pažljiva osoba budući da je slomio srca brojnim takmičarima muzičkog šoa u kome je sudija, ali je ipak darežljiv prema Loren Silverman koja će mu roditi dete.Loren, koja još uvek nije zvanično razvedena od Sajmonovog prijatelja, nosi njegovo dete i trenutno živi u Hemptonima u blizini Njujorka, zajedno sa zakonitim mužem i 7-godišnjim sinom Adamom.

Kako pišu američki mediji, Sajmon će svojoj izabranici pokloniti vilu od 10 miliona dolara čim se bude razvela, a zatim će se zajedno sa Loren useliti u nju kako bi svakodnevno bio u mogućnosti da viđa svoje dete.

Loren će uživati u kući sa četiri spavaće sobe i ogromnim bazenom, a u nju će se useliti sa bebom i svojom majkom. Ove informacije pomalu su zbunjujuće budući da je jasno da su Sajmon i Loren još uvek u vezi, koja traje još od 2009. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track