Kad Kloi Kardašijan vara muž, ona razvaljuje vrata u hotelu

Žestoka!

Kad Kloi Kardašijan vara muž, ona razvaljuje vrata u hotelu

Pop kultura -
Polina je onda ispričala kako je Kloi, kada je saznala za neveru, sa majkom Kris Džener došla u hotel u kome su ljubavnici odsedali i razvalila vrata

Advokat Polina Polonski, koja tvrdi da je košarkaš Lamar Odom svoju suprugu Kloi Kardašijan prevario sa njom iznela je detalje nemilih scena kada su zvezda rijaliti programa i njena majka došle u hotel u kome se ona nalazila sa Lamarom.

Polina se čak podvrgnula i detektoru laži kako bi dokazala da govori istinu. Prema njenoj priči bila je šest nedelja u vezi sa Lamarom Odomom.

Kako piše američki časopis Star, Polina i Lamar su se upoznali u Ruzevelt Hotelu u Los Anđelesu gde je košarkaš boravio nedelju dana zbog bračnih problema sa Kloi.

"Imala sam utisak da je ostavio Kloi, ponašao se potpuno slobodno", rekla je Polina. Osetili smo međusobnu privlačnost, tvrdi Polina i dodaje da je sa Lamarom šest nedelja bila u vezi.

Polina je onda ispričala kako je Kloi, kada je saznala za neveru, sa majkom Kris Džener došla u hotel u kome su ljubavnici odsedali. Prvo su kucale na pogrešna vrata i razvalile ih, a kad su pokucale na prava, sukobile su se sa Lamarom.

Polina je za to vreme bila u svom apartmanu, a Lamar je, navodno, bio toliko ljut zbog Kloinog ponašanja da se na kratko preselio u Polinin stan. Međutim, Kloi je otkrila gde Polina živi pa se uz majčinu pomoć još jednom suprotstavila svom suprugu.

"Nisam mogla da verujem da su otkrile gde živim. Kucale su na vrata, ali Lamar nije hteo da im otvori", zaključila je Polina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track