Džulija Roberts maltretirala mlađu sestru

Progovorila!

Džulija Roberts maltretirala mlađu sestru

Pop kultura -
Nensi Mouts, mlađa sestra Džulije Roberts ispričala je kako je izgledalo živeti u senci jedne od najpopularnijih glumica današnjice. Ako je suditi po njenoj ispovesti, nije joj bilo lako

Mlađa sestra Džulije Roberts, Nensi Mouts, je u intervjuju za jedan britanski tabloid ispričala kako ju je tretirala holivudska glumica.

Nensi se godinama borila sa depresijom i preteranom telesnom težinom, a sve to joj je pogoršavala osam godina starija Džulija, koja ju je neretko grubo vređala i pravila šale na račun njenog izgleda.

"Zastrašujuće je kada živite u porodici prelepih ljudi. To što sam odrasla kao mlađa sestra "Zgodne žene", pomoglo mi je da o ljudima ne sudim na osnovu njihovog izgleda. Celog života sam osuđivana zbog težine", rekla je Nensi.

Ona se odlučila na ekstremne mere da bi postala vitka, pa je zbog svakodnevnog vređanja svoje sestre, u želudac ugradila "gastro bajpas". Ona je pozajmila oko 20.000 funti za operacioni zahvat, i uspela da koriguje kilažu.

I Nensi je želela da bude glumica, ali Džulija joj nije pomogla oko toga. U "Zgodnoj ženi" njena sestra je dobila ulogu prostitutke Vivijan, zbog čega su Nensi maltretirali u školi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track