Hrvati nagovorili Robija Vilijamsa da se pohvali veličinom penisa

Saša Dragić prisustvovao koncertu

Hrvati nagovorili Robija Vilijamsa da se pohvali veličinom penisa

Pop kultura -
Rekao je da ga je lokalni promoter naučio kakako da na hrvatskom kaže nešto lepo devojkama a onda je tečno izgovorio: “ja imam veliki k...”, a publika se smejala kada je ponavljao te reči, kaže menadžer i kompozitor Saša Dragić, koji je imao prilike da posmatra koncert popularnog Britanca

Robi Vilijams zabavljao je dva sata oko 30.000 ljudi na koncertu u Zagrebu, a pored pesama publiku je zabavio radeći sklekove, izvodeći majku sa detetom na scenu, pozivajući jednu obožavateljku da sa njim legne u krevet ali i kada je na hrvatskom rekao kako ima veliki polni organ.

"Na početku spustio se sajlom sa vrha ogromne konstrukcije koja je izgrađena iznad bine. Sve je bilo izuzetno, od usviranog benda do tehničkih detalja i zvuka. Pravo uživanje za slušanje i gledanje. Robi je plesao, radio sklekove, jurio po kiši. Izveo je majku sa detetom na binu i postavio ih da sede na jednom krevetu".

"Rekao je da ga je lokalni promoter naučio kakako da na hrvatskom kaže nešto lepo devojkama a onda je tečno izgovorio: “ja imam veliki k...”, a publika se smejala kada je ponavljao te reči" - kaže menadžer i kompozitor Saša Dragić, koji je imao prilike da posmatra koncert popularnog Britanca.

Devojka koja je bila sa njim na sceni ispričala je kako joj je Robio neprestano udeljivao komplimente, a on je pored svojih hitova otpevao i svoju verziju pesme “We will rock you” grupe “Kvin”, kao i “Wanderwall” grupe “Oejzis”.

"Zaista je bio pravi spektakl i veoma skupa produkcija. Mislim da beogradski stadioni ne mogu da odgovore na tehničke uslove koji su potrebni za jedan ovakav koncert, a, takođe, mislim da je Robi preskup za beogradsku publiku", kaže Dragić.

Robi Vilijams se jednostavno spustio do publike i rekao jednoj devojci: „Pođi sa mnom“...Ubrzo su na bini na Maksimiru u velikom crvenom krevetu bili Robi i Maja. Devojka, dan nakon koncerta i dalje ne može da sabere utiske.

"Predivno je mirisao, zato sam ga tako čvrsto i grlila. Držali smo se za ruke. Uputio mi je 50 komplimenata“, rekla je za Maja za hrvatske medije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track