Umrla zvezda Veselih sedamdesetih, glumica Liza Robin Keli

U 43. godini

Umrla zvezda Veselih sedamdesetih, glumica Liza Robin Keli

Pop kultura -
Njen agent Krejg Vajkof je izjavio da je Liza Robin Keli umrla u sredu, pošto je ove sedmice primljena u bolnicu za lečenje od alkoholimza u Los Anđelesu

Američka glumica Liza Robin Keli, poznata po ulozi u seriji "Vesele sedamdesete", umrla je u 43. godini, javljaju danas svetski mediji.

Njen agent Krejg Vajkof je izjavio da je Liza Robin Keli umrla u sredu, pošto je ove sedmice primljena u bolnicu za lečenje od alkoholimza u Los Anđelesu. Vajkof je takođe izjavio za sajt TMZ, koji se bavi poznatima, da se glumica "već neko vreme borila sa svojim demonima i da je naposletku izgubila bitku".

Zvaničan uzrok smrti još nije saopšten. Liza Robin Keli je u seriji "Vesele sedamdesete" igrala Lori Forman, promiskuitetnu sestru glavnog junaka Erika Formana. Serija je prestala da se snima 2006. godine. Za razliku od drugih glumaca u ovom popularnom sitkomu, Tofera Grejsa, Eštona Kučera i Lore Prepon, Kelijeva je prestala da se pojavljuje u javnosti sve dok nisu krenuli njeni lični problemi.

U novembru 2012. godine je uhapšena zajedno sa suprugom Robertom Džozefom Vilijamom u vezi sa porodičnim nasiljem u njihovoj kući u Severnoj Karolini. U junu je ponovo uhapšena - zbog vožnje u pijanom stanju u Kaliforniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track