Devojka NBA košarkaša izvršila samoubistvo jer je nije zaprosio?!
Foto: Instagram

Tragedija!

Devojka NBA košarkaša izvršila samoubistvo jer je nije zaprosio?!

Pop kultura -
Džija je bila tužna zato što Rajan nije još ponudio brak. Ipak, još pre tri nedjelje izgledalo je kao da je sve u redu. Ništa nije dalo naslutiti da bi Džija mogla preduzeti tako drastičan korak

Lepa 29-godišnja Džija Aleman, zvezda časopisa Maxim i rijaliti šoua 'Bachelor Pad', skinuta je s aparata za održavanje života nakon što su joj prestali raditi vitalni organi. Navodno je digla ruku na sebe.

Bila je uznemirena, kako prenose strani mediji, zbog toga što ju dugogodišnji dečko, košarkaš u NBA Rajan Anderson, još nije zaprosio.Sajt navodi anonimne izvore bliske paru, prema kojima je inače srećan par imao prvu veliku svađu tokom višegodišnje veze u Las Vegasu krajem jula. Opovrgli su navode drugih medija da je uzrok za svađu bila njegova nevera.

Džija je bila tužna zato što Rajan nije još ponudio brak. Ipak, još pre tri nedjelje izgledalo je kao da je sve u redu. Ništa nije dalo naslutiti da bi Džija mogla preduzeti tako drastičan korak.

Nakon pokušaja samoubistva pronašao ju je Rajan, koji je pozvao hitnu pomoć. U kritičnom stanju, brzo je prebačena u bolnicu. Ali, mozak i drugi organi nisu izdržali - počeli su da otkazuju. Nije ni došla svesti. Aparati koji su ju održavali isključeni su u sredu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track