Očajne domaćice mrzele Teri Hačer jer je bila najplaćenija

Ljubomorne

Očajne domaćice mrzele Teri Hačer jer je bila najplaćenija

Pop kultura -
Za Teri su, dok se serija snimala, govorile da je arogantna i umišljena, a mnogobrojne nesuglasice počele su već u prvim epizodama

Teri Hačer je najzločestija žena na svetu.

Tako barem tvrdi njena kolegica sa seta Nikolet Šeridan (50), koja je glumila u prvih pet sezona TV serije "Očajne domaćice".

Ali ni ostale zvezde u seriji nije oduševilo njeno ponašanje. Za Teri su, dok se serija snimala, govorile da je arogantna i umišljena, a mnogobrojne nesuglasice počele su već u prvim epizodama.

Kad su se 2005. fotografisale za naslovnicu časopisa "Vanity Fair", Marša Kros (51), Felisiti Hafman (50) i Eva Longorija (38) pretile su da će otići sa seta ako Teri Hačer (48) bude smeštena u sredinu fotografije.

Hačer kaže da su devojke bile ljubomorne jer je ona bila najveća zvezda u seriji, a ujedno i najplaćenija. "Zarađivale su manje od mene i s tim očitgledno nisu umele da se nose. Prema meni su bile veoma zle", ističe Hačer.

Njeno ime se nije našlo ni na pismu zahvaljivanja filmskim radnicima koje su sastavile i potpisale sve glumice. I Teri je otkrila da je jedva čekala kraj snimanja serije koja ih je proslavila.

"Radujem se što ću na šest meseci otputovati u Pariz i posvetiti se tečaju kuvanja. Želim da upoznam sasvim drugačije ljude od onih što se kače na holivudski glamur", rekla je Hačer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track