Robi Vilijams: Supruga i ćerka su me spasle od smrti

Bio na ivici propasti

Robi Vilijams: Supruga i ćerka su me spasle od smrti

Pop kultura -
Čuveni pevač išao na odvikavanje od narkotika i alkohola, ali je lečenje uspelo tek kad je upoznao Ajdi i zaljubio se u nju

Sad je sve pod kontrolom.Planetarno popularni Robi Vilijams pre nekoliko dana održao je spektakularan nastup u Zagrebu. To je bio i povod da hrvatski list 24 sata objavi tekst u kojem podsećaju kroz kakav je pakao prolazio ovaj pevač dok se nije izvukao iz carstva droge. Sad je čist zahvaljujući supruzi Ajdi Fild i ćerkici Teodori Tedi Rouz, koja će u septembru napuniti godinu dana.On je u svojoj ispovesti priznao da je danonoćno šmrkao kokain i gutao ekstazi i da zbog toga i dan-danas pati od depresije.- Kad ne uzimam antidepresive, imam strašnu potrebu da dignem ruku na sebe. Svakakvi filmovi mi se motaju po glavi i to zaista zna da bude prilično zastrašujuće - izjavio je Robi.Otkrio je i da je jednom bio toliko drogiran LSD da je pokušao da se ubije nožem.- Dali su mi maleni komadić papira da stavim na jezik i progutam. Ekstazi je u to vreme bio preskup. Petnaest funti, ko je to sebi mogao da priuštiti - kazao je svojevremeno Vilijams, dodavši da se seća da je tad svirao Prodidži:- Nakon toga smo krenuli prema autu, a tamo su stajali policajci. Pomislio sam: „Sranje! Samo želim kući, bojim se! To je jedino mesto gde želim da budem, u kući sa mamom.“ Kad sam došao kući, američki fudbaleri su mi zajedno s pevačima počeli da izlaze iz televizora. To me zbunilo, pa sam odlučio da siđem u podrum i da se probodem nožem. Moja majka je sve to posmatrala i samo me je pitala: „Šta radiš, pobogu?“ Odgovorio sam: „Ništa, idem dole samo da se probodem. A ti, jesi li možda za šoljicu čaja?“Robi kaže da je počeo da se drogira sa 16, a u kliniku za odvikavanje prijavio se tek 2007. kad umalo nije umro od predoziranja.- Ne odlazim na odvikavanje jer mi je život malo izgubio nit. Odlazim jer sam u velikoj životnoj opasnosti. Smrt mi je pokucala na vrata i pomogla mi u mojoj odluci - napisao je pevač u to vreme na svom blogu.Voleo je mnogo da pije, iznajmljivao je prostitutke, a pričao je da je imao i seks s muškarcima. Međutim, kad je upoznao Ajdi i kad mu se rodila ćerkica, on je totalno promenio svoj način života.- Pre sam stalno razbijao glavu time što ne mogu „malog“ da zadržim u gaćama. Ali sad sam ludo zaljubljen u Ajdi. Ona mi je pomogla da se ne pretvorim u ludog narkomana. Spasla me je. Ne znam šta budućnost nosi, ali ne želim da napravim ništa što bi moglo zeznuti ovo što sad imam.

Lepotice u njegovom krevetuRobi je zaveo brojne lepotice iz šou-biznisa, a među njima i Nikol Kidman, Rejčel Hanter i Geri Halivel. Mnogima je ostao u divnom sećanju.- Mislila sam da ću biti debela. Prežderavala sam se, pa bih onda sve na silu povratila. Bilo je grozno. Robi je znao da imam problem i naterao me je da odem na rehabilitaciju i time mi je verovatno spasao život - rekla je Geri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja