Monika Beluči stigla na Mećavnik: Nema slikanja, takav je dogovor!
Foto: Zoran Šaponjić, Kurir

Počinje novo snimanje

Monika Beluči stigla na Mećavnik: Nema slikanja, takav je dogovor!

Pop kultura -
Od danas, pa u narednih nekoliko dana ovde će, u Mokroj Gori, pod padinama Tare, snimiti nove scene filma “Na mlečnom putu”

Sedam meseci od kada je sa heliodroma iza kuće Emira Kusturice odmahnula rukom, poslala poljubac, sela u letelicu i napustila festival Kustendorf, Monika Beluči je od sinoć ponovo na Mećavniku.

Od danas, pa u narednih nekoliko dana ovde će, u Mokroj Gori, pod padinama Tare, snimiti nove scene filma “Na mlečnom putu”. Za razliku od premijernog gostovanja kod Emira Kusturice, kada je strpljivo minutima pozirala fotoreporterima, lepa Italijanka večeras je bila drugačije raspoložena.

"Nema slikanja večeras, takav je dogovor", poručili su mišićavi momci još s glavne kapije Mećavnika kroz koju su uveli Moniku.

Pogleda usmerenog u drvene pločnike Kusturičinog sela, Monika se brzim korakom zaputila ka amaprtmanu. Nekoliko šetača koji se u tom trenutku nađoše na Trgu Nikole Tesle, kojim je bukvalno protrčala glumica, nisu ni bili svesni ko je zapravo prošao pored njih. U sasvim običnoj haljini oker boje prošaranoj cvetnim motivima i tašnom preko leve ruke, za nekoliko sekundi stigla je od ulaza do konačišta u kojem je i u januaru odsela.

Emir Kusturica začudo nije sa eminentnom gošćom kročio na Mećavnik, već joj se kasnije pridružio na privatnoj večeri. Iz Trebinja, u čijoj okolini su snimali segmente filma “Ljubav i rat”, Kusturica i Monika Beluči su helikopterom došli do obližnjeg Višegrada. Otuda je, preko granice, u Mokru Goru glumica došla Kusturičinim privatnim automobilom.

Već od sutra čeka ih nova klapa. Na staroj "Ćirinoj pruzi" prema Višegradu kamera će zabeležiti nove scene njihovog zajedničkog filma. Ako sve bude po planu u Mokroj Gori će se snimati i u ponedeljak, a dan kasnije ekipa se seli na Kamenu Goru iznad Prijepolja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track