Najnovije vesti

Lohan priznala Opri: Zavisna sam od alkohola!

Sama sebi bila najveći neprijatelj

Lohan priznala Opri: Zavisna sam od alkohola!

Pop kultura
21:54h
Moram da umuknem i saslušam. Ovoga puta se uopšte nisam opirala odlasku na rehabilitaciju, rekla je ona

Nekoliko nedelja pošto je po šesti put izašla iz klinike za lečenje zavisnosti, američka glumica Lindzi Lohan kaže da je bila zavisnik i da je sada shvatila da mora da "umukne i sluša" jer njen pristup rešavanju privatnih problema nije uspeo.

"Ja sam sebi najgori neprijatelj. Znam to i priznajem to", rekla je 27-godišnja Lohan Opri Vinfri u intervjuu koji je sinoć emitovan. Glumica je rekla da nije odmah shvatila da ima problem već da joj je bilo potrebno vreme da to uvidi.

Na pitanje da li je bila zavisnik, Lohan je odgovorila "da" i dodala da je njen "izbor" bio alkohol koji je, prema njenim rečima, bio "put ka drugim stvarima".

Lohan, koja je postala poznata još kao dete ulogom u filmu "Zamka za roditelje", a potom u tinejdžerskoj komediji "Loše devojke", svoj imidž uništila je serijom hapšenja, izlazaka pred sud, odlascima na odvikavanje i u zatvor što su mediji pratili do najsitnijih detalja.

Nedavo je potražila pomoć u Beti Ford Centru a potom je lečenje završila u drugoj klinici. Lohan je rekla Vinfrijevoj da se često stidi i da oseća "tonu krivice" zbog stalnih posrtanja, svađa u javnosti sa porodicom i sukoba sa zakonom.

Kada ju je Vinfri upitala šta je sada drugačije u odnosu na prošlo lečenje, Lohan je rekla da više ne uzima "aderal" koji je koristila za poremećaj pažnje zbog čega je sada mnogo mirnija. Lohan tvrdi da sada samo uzima vitamine i da se njen stav poboljšao.

"Moram da umuknem i saslušam. Ovoga puta se uopšte nisam opirala odlasku na rehabilitaciju", rekla je ona i dodala da je očigledno da njena ideja toga šta može da "upali" nije funkcionisala u prošlosti.

Lohan je govorila i o tome da joj je život bio u potpunom haosu ali nije optužila roditelje da su imali finansijske koristi od njenog uspeha. "Niko nije savršen. Ja volim svoju porodicu", rekla je ona.

"Mislim da ništa nisu radili namerno...oni su roditelji", rekla je ona na Oprino pitanje da li postoji mogućnost da su je roditelji iskoristili. "Ne krivim nikoga za svoje greške. To sam sve sama uradila i nisam ponosna na to", dodala je Lohan.

Glumica sada ima "trenera trezvenosti" koji joj pomaže da ostane čista i gostovala je u nekoliko tok šouova. Njen najnoviji film "The Canyons" kritičari su raskomadali ali su mnogi hvalili njenu glumu.

Lohan, koja će biti tema rijaliti serije na televiziji OWN iduće godine sada mora da jedom nedeljno odlazi na terapiju u narednih 15 meseci.

http://www.youtube.com/watch?v=p1UYFDNAUBc

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...