ANĐELINA DŽOLI: Nisam uvek sigurna u sebe!

Priznala

ANĐELINA DŽOLI: Nisam uvek sigurna u sebe!

Pop kultura -
Holivudska zvezda Anđelina Džoli rešila je da otvoreno deli svoje probleme sa obožavaocima

Holivudska zvezda Anđelina Džoli rešila je da otvoreno deli svoje probleme sa obožavaocima.

Pre tri meseca priznala je da se podvrgla dvostrukoj mastektomiji, a sada se na svom Instagram profilu osvrnula na to da ni ona nije uvek samouverena. Anđelina Džoli otkrila je da se ponekad bori sa samopouzdanjem i osvrnula se na to kako pronalazi sopstvenu sreću.

"I ja se poput mnogih borim sa samopouzdanjem. To čovek otkrije kada nađe malo vremena za sebe i kada dođe u određene godine", napisala je ona. "Shvatila sam da se sreća krije u nama samima. Jednostavno je. Na sreći moramo da radimo, nju moramo da zaslužimo svojim postupcima i njoj moramo tokom celog života bezuslovno da težimo", tvrdi glumica.

"Mislim da sve žene u životu kad tad prođu kroz period kada nisu zadovoljne brojnim stvarima oko sebe, od toga kako izgledaju do smera u kojem se njihov život odvija, no ključni trenutak je onaj kada čovek dođe do spoznaje da mora da odbaci sve brige i nedoumice i jednostavno živi", smatra izabranica Breda Pita, koji joj je, kako kaže, bio najveća podrška u trenucima kada je odstranjivala obe dojke.

Ipak, slavnoj glumici podrška je u tom periodu stizala od žena širom sveta.

"Čovek ne može da veruje da može da primi toliku ljubav i pažnju od ljudi koje uopšte ne poznaje. To jednostavno mora da se doživi. Blagoslovena sam, jer sam doživela nešto tako veličanstveno", zaključila je Anđelina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track