Van Gog, Bajaga i Instruktori i Block Out 1. septembra na Niškoj tvrđavi

Veliki rok koncert

Van Gog, Bajaga i Instruktori i Block Out 1. septembra na Niškoj tvrđavi

Pop kultura -
Prvi nastupaju Block Out od 20 časova, zatim Van Gog od 21.30, a legendarni Bajaga i Instruktori na stejdž izlaze u 23.15

Koncert "Jelen časti", na kome će 1. septembra na prostoru Niške tvrđave nastupiti neki od najvećih bendova sa ovih prostora: Bajaga i Instruktori, Van Gogh i Block Out, uz besplatan ulaz, trebalo bi da privuče rekordan broj posetilaca kada su u pitanju rok koncerti u Nišu, najavili su organizatori.

Na konferenciji za medije u Nišu, organizatori i frontmeni bendova koji nastupaju otkrili su satnicu - na koncert možete ući od 19 časova, kada se otvaraju kapije. Prvi nastupaju Block Out od 20 časova, zatim Van Gog od 21.30, a legendarni Bajaga i Instruktori na stejdž izlaze u 23.15.

"Poslednji put smo svirali u Nišu za Srpsku Novu godinu i bilo je super. Doduše, bilo je malo tiho ozvučenje, ali nismo se nadali tolikom broju ljudi... Radujem se što je ovako dobra ekipa i mislim da je koncert super. Posle velikih koncerata u regionu imali smo nameru da radimo koncert u Nišu, ali ovo je još bolje sa kolegama iz Van Goga i Blokauta", poručio je Momčilo Bajagić Bajaga.

Frontmen Van Goga, Zvonimir Đukic Đule, otkrio je da će svirati pesme i sa novog albuma, koji još nije izašao, pa će publika imati ekskluzivnu priliku da čuje premijerno buduće hitove.

"Veliko nam je zadovoljstvo da podelimo binu sa poštovanim kolegama Bajagom i Insturktorima i Block Out-om. Odsviraćemo pesme sa svih albuma, nemamo baš puno hitova, možda odsviramo i poneku novu sa albuma koji očekujemo početkom novembra".

I Nikola Vranjkovic iz Block Out-a raduje se povratku u Niš.

"Zahvaljujem se organizatorima što su nas izabrali kao bend koji otvara festival i to u ovako velikom društvu. Svirali smo 45 minuta na Bir festu, a ovde imamo više vremena. Sviraćemo nekoliko balada i sve naše najbolje pesme", kaže on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track