NOVI HOLIVUDSKI PAR: Kameron i Segal u vezi?

Šuška se...

NOVI HOLIVUDSKI PAR: Kameron i Segal u vezi?

Pop kultura -
Šuškanja o vezi para krenula su nakon što su nedavno zajedno viđeni na večeri i potom tokom šopinga. Par će uskoro zajedno početi da snima film "Sex tape"

Džejson Segal (33) i Kameron Dijaz (40) sprijateljili su se 2011. godine kada su zajedno snimili film 'Bad Teacher', ali čini se da je glumački par svoje prijateljstvo odnedavno podigao na viši nivo. Par je nedavno zajedno viđen na večeri, a potom tokom šopinga u Hamptonu u Njujorku.

"Večerali su zajedno na gornjem spratu restorana 'Nick and Toni's', a izgledalo je kao da su na sastanku. Zatim su kupili namirnice u obližnjoj prodavnici i odvezli se zajedno", otkrio je jedan od očevidaca.

Kameron trenutno snima film 'The Other Woman' s Lesli Men, Tejlorom Kinijem i Kejt Apton. Segal i ona uskoro će provoditi još više vremena zajedno jer počinju sa snimanjem filma 'Sex tape' u kome glume bračni par kojem će nestanak seks snimka doneti brojne neprijatnosti.

Segal je u februaru prekinuo jednogodišnju vezu s glumicom Mišel Vilijams dok je Kameron poslednjih godina bila u vezi s igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track