Da li je Požuda nova Siva?

Nova knjiga

Da li je Požuda nova Siva?

Pop kultura -
Ovoj serijal pisan po matrici prošogodišnjeg svetskog erotskog hita " Pedeset nijansi" P.L Džejmsove, potpisuje književni tandem pod pseudonimom Vina Džekson

Ako je suditi prema uspehu prvog dela erotske trilogije " Osamdeset dana" pod naslovom "Požuda" književnog tandema, koji se potpisuje pseudonimom Vina Džekson u izdanju "Evro - Đuntija", čiji je prvi tiraž od 2000 primeraka rasprodat a već se prodaje drugo izdanje, onda je drugom delu "Vezivanje" unapred osigurana prodaja.

U slučaju ovog serijala pisanog po matrici prošogodišnjeg svetskog erotskog hita " Pedeset nijansi" P.L Džejmsove koji je stigao iz Amerike, autori su, kako piše u knjizi " dva evropska etablirana pisca" što se može propoznati po veoma vešto vođenoj priči, dobro postavljenim glavnim likovima i vrlo uverljnivim opisima "mračnih" strana Londona u prvoj i Njujorka u drugoj knjizi.

Izdavači veoma uspešno kriju identitet autora, ali su otkirli jedan interesantni detalj da ovaj autorski tandem piše odvojeno, svako je preuzeo ulogu različitog lika i zbivanja posmatra iz njegove vizure, što povećava atraktivnost romana i čini ga veoma zanimljivim i dinamičnim.

Priča o Samer Zahovoj violinistkinji koja provodi popodneva svirajući na stanici podzeme železnice, zanesena delima Vivaldija i Mendelsona i univerzitetskom profesoru Dominiku koje spajaju strast prema muzici i nastranim formama seksa, već je objavljena u 18 zemalja i to u velikim tiražima.

Nakon koncerata koje Samer izvodi samo za Dominika da bi se pretvorili u uvertiru za uzbudljivu erotsku vezu, Dominik otkriva da je njgeova violinistkinja izuzetno stvastvena osoba i ne može da se pomiri sa tom stranom njene prirode.

Samer, koju želja za otkrivanjem šta se zbiva u londonskim klubovima fetišista vodi do samootkrivanja nepoznate, tamne, stranu sopstvene sekusalnostičini nezadovoljnom pored Dominika i njihova veza se prekida. Samer odlazi za Njujork gde joj se nudi šansa da ostvari solističku karijeru kao violinistkinja.

Drug deo ovo serijala pod naslovom "Vezivanje", započinje ponovnim susretom Samer i Dominika, sada u Njujorku gde prepoznaju dubinu emocija koje ih povezuju ,ali to još nije dovoljno da bi na toj bazi izgradili nešto trajno.

Potreba za novim, sve jačim erotskim doživljajima vodi ovaj neobični ljubavni par u Nju Orleans, u svet meleskih klubova gde se seks meša sa magijom, vudu verovanjima, sado-mazo eksperimentima koji, umesto da ih vežu jedno za drugo, sve više ih razdvajaju.

Tako, Samer ponovo ostaje u Njujorku uz mirnog i nezanimljivog Simona, njena muzička karijera je sve uspešnija,dok se Dominik vraća u Evropu ne bi li našao utočište u pisanju romana koji postaje bestseler u Londonu.

U kom pravcu će ići priča o ukletim ljubavnicima koji istovremeno ne mogu jedno bez drugoga, a ako su zajedno onda čine sve da bi jedno drugog mrcvarili, voleli, mrzeli, pružali i tražili sve ili ništa...saznaće čitaoci najkasnije do Beogradskog sajma knjiga krajem oktobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track