UŽAS: Sajentolozi na audiciji tražili ženu Tomu Kruzu!

Nova ispovest

UŽAS: Sajentolozi na audiciji tražili ženu Tomu Kruzu!

Pop kultura -
Anet Iren Johansen (35) je 2005. godine pozvana na intervju u Kopenhagenu za koji se kasnije ispostavilo da je bila audicija za suprugu poznatog glumca

Sajentološka crkva na audiciji tražila ženu za Toma Kruza!Naime, Norvežanka Anet Iren Johansen otkrila je da je pre osam godina prisustvovala audiciji na kojoj su scijentolozi tražili idealnu suprugu glumca Toma Kruza.

Bivša članica Sajentološke crkve Anet Iren Johansen (35) ispričala je u 2005. godine, kada je imala 27 godina, pozvana na intervju u Kopenhagenu za koji se kasnije ispostavilo da je bila audicija za suprugu njihovog najpoznatijeg člana glumca Toma Kruza (50).

Morala je da odgovora na brojna pitanja o svom životu i da potpiše ugovor o poverljivosti.

"Pitali su me mnogo o mom životu, porodici i o svemu što sam radila vezanom za sajentologiju", prisetila se Anet.

Norvežanka je dodala da je intervju bio jako čudan i da joj se sve učinilo preterano.

"Pojavila se snimateljska ekipa, zajedno s frizerom, koji su me sredili da bih izgledala glamurozno. Rekli su mi da moram da budem našminkana. Bila sam jedina na toj audiciji", rekla je.

Bivši član Sajentološke crkve, koji je učestvovao na sličnim audicijama, potvrdio je da je reč o audiciji na kojoj se tražilo savršenu ženu slavnog glumca.

"To je bila audicija za suprugu Toma Kruza, postavljena su joj ista pitanja kao i drugim devojkama", rekao je Mark Hedli.

Johansen je druga žena koja je otkrila da je preko audicije tražema žena za slavnog glumca Nazanin Boniadi koja je svoje iskustvo sa audicije otkrila prošle godine za Vog. Glumac je godinu dana nakon audicije oženio glumicu Kejti Holms od koje se rastao prošle godine.

"Strašno je što se dogodilo Kejti. I sad joj je sigurno teško jer ima dete s njim. Ja sam presrećna jer nisam ispala njegov savršen par", zaključila je Anete.

Sajentološka crkva žestoko je demantovala njihove tvrdnje govoreći da je reč o izmišljotinama njihovih nezadovoljnih bivših članova.

"Nikada nismo tražili ženu za bilo kojeg člana naše crkve", komentirao je njihov portparol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track