Poznate mame koje su se izborile sa neplodnošću
Foto: Dejli Mejl

Niste sami

Poznate mame koje su se izborile sa neplodnošću

Pop kultura -
Mnoge holivudske glumice i pevačice su borile sa neplodnošću, pobedile je i sada uživaju u majčinstvu

Kada mesecima pokušavate da ostanete u drugom stanju i nikako ne uspevate u tome, čini vam se kao da ste jedini na svetu koji se bore sa takvim problemima, ali niste u pravu. Mnoge holivudske glumice i pevačice su borile sa neplodnošću, pobedile je i sada uživaju u majčinstvu. Među njima ima i onih koji su podržali svoje partnere sa zadrvstvenim problemima. Ni u prvom ni u drugom slučaju, od beba se nije odustajalo. Predstavljamo vam one najupornije i nasrećnije.Maraja KeriPosle nekoliko meseci nagađanja, Maraja Keri i njen suprug Nik Kenon su u intervjuu za “Ju es Vikli”, novembra 2010. otkrili dve stvari, prvu da je Maraja zaista trudna i drugu da ostanak u drugom stanju nije bio nimalo lak.Pevačica je 2008. godine preživela pobačaj, nakon čega je počela da uzima progesteron, hormon koji povećava plodnost i čuva trudnoću kod žena podložnim njenim prekidima.

Maraja (43) je uz ovu terapiju odlazila i na tretmane akupunkturom, koja je rađena po čitavom telu. Ispostavilo se da je su sve ove metode i jaka želja dobar put, pa su njihovi rezultati bili dve bebe. Pevačica je 2011. rodila devojčicu Monro i dečaka Morokana.

Iako nije priznala, pojavile su se glasine da se Hale podvrgla veštačkoj oplodnji kako bi dobila dete sa tadašnjim partenrom Gabrijelom Obrijem.

Ako je sudeći prema medijskim natpisima, glumica je pre pozitivnog rezultata, imala 35 negativnih testova na trudnoću.

Otkriveno je da je zbog problema sa sterilitetom koje je imao pevačicin suprug, primenjena metoda Intraplastičnih inekcija spreme. Posle prve uspešne veštačke oplodnje, usledila je druga, Selin Dion (45) je u oktrobru 2010. na svet donela blizance Edija i Nelsona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track