OPET ZAJEDNO: Lamar se vratio Kloi Kardašijan

Oprostila mu

OPET ZAJEDNO: Lamar se vratio Kloi Kardašijan

Pop kultura -
Košarkaš Lamar Odom vratio se kući nakon što je više od 3 dana bio izbačen iz porodičnog doma, a nedugo nakon njega stigla je i njegova povređena supruga Kloi Kardašijan, koja je noć provela kod majke.

Poslednjih nekoliko dana supružnici Kloi Kardašijan i Lamar Odom pune novinske stupce napisima o bračnoj krizi. Navodno je Kloi dve godine pokušavala da spasi brak sa sportistom, čak je tolerisala njegovu neveru, ali nikako nije mogla da mu oprostiti zavisnost o raznim drogama.

Kada su mnogi pomislili kako je njihov razvod samo pitanje dana, košarkaš je viđen u blizini porodične kuće koju je poslednjih godina delio sa popularnom zvezdom.

Prethodnih dana u medijima su se pojavile i informacije da je košarkaš, nakon što je izbačen iz kuće, nestao bez traga kao i da porodica Kardašijan traga za njim.

"Lamar se u ponedeljak vratio u porodični dom. Kloi je noć provela kod majke, ali se u poslepodnevnim satima i ona se vratila kući", izjavio je izvor blizak Kloi koji dodaje i da Kardašijanova nije podnela papire za razvod braka, pa će par najverovatnije pružiti još jednu šansu ljubavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track