Nebojša Glogovac glumi u hrvatskoj seriji
Foto: Printscreen

Muzička telenovela Stela

Nebojša Glogovac glumi u hrvatskoj seriji

Pop kultura -
On je u Hrvatskoj snimao muzičku telenovelu "Stela" Jelene Veljače, koja počinje od jeseni da se prikazuje na TV Novoj

Nebojša Glogovac poznat je po tome što pažljivo bira svaku ulogu u filmu ili seriji, pa će mnoge iznenaditi to što je nedavno u Hrvatskoj snimao muzičku telenovelu.

On je u Hrvatskoj snimao muzičku telenovelu "Stela" Jelene Veljače, koja počinje od jeseni da se prikazuje na TV Novoj.

Iako se radnja "Stele" još drži u tajnosti, iz izvora bliskih produkciji saznajemo da će se radnja odvijati oko devojke Jasmine, skromnog porekla i tužne životne priče. Nakon što sazna da joj je za majčinu operaciju, potreban ogroman novac, Jasmina odlučuje da se prijavi na konkurs za muzičke talente pod imenom Stela...

Glogovac je u ovoj seriji jedini glumac iz Srbije, ali, u blagodetima hrvatske produkcije uveliko uživaju Katarina Radivojević, Neda Arnerić, Aljoša Vučković, Lena Bogdanović, Branislav Lečić, Jana Ilić, Stefan Kapičić... Iako ne kriju da angažmane prihvataju najviše zbog sjajnih uslova (čitaj: honorara, kakve u Srbiji teško da mogu da dobiju za isti posao), ističu da postoje i drugi razlozi.

"Drago mi je što Hrvati sve više angažuju nas, srpske glumce. Uspeh posla kojim se bavim je takav da igram i budem angažovana na što više tržišta. Naravno, ne radim te serije samo zbog odličnih uslova, nego i zbog kvaliteta projekta. Meni nije glavni faktor novac i nije to najvažnije da li da prihvatim neku ulogu ili ne", priča Jana Ilić, koju trenutno gledamo u hrvatskoj sapunici "Larin izbor". Njen kolega u seriji Stefan Kapičić je sličnog mišljenja.

"Nas par glumaca je ostalo u skoro 300 epizoda, plus film i moram priznati da ovo iskustvo ne bi menjao ni za šta. U isto vreme srećan sam što sam imao priliku da igram u najgledanijoj seriji u Hrvatskoj ikada i stvorim lik koga, po reakcijama, svi obožavaju", ističe Kapičić i dodaje da su, nakon dve godine svakodnevnog snimanja, svi postali jedna velika porodica i sa svakim u ekipi je ostao u kontaktu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track