Džastin Timberlejk: Zvezda velikog srca

Human

Džastin Timberlejk: Zvezda velikog srca

Pop kultura -
Iako je Džastin bio u žurbi i odbijao sve zahteve za autograme i slike, kada je čuo priču o maloj Đijani, koja je nedavno imala operaciju na mozgu, zastao je i zamolio majku da je dovede
Međunarodna pevačka zvezda Džastin Timberlejk odvojio je vreme da se vidi sa trinaestogodišnjom bolesnom obožavateljkom uprkos tome što je žurio u emisiju.
Dok je prolazio kroz hodnike zgrade kako bi došao do studija u kome je bilo predviđeno da gostuje u radio emisiji Džastin je sreo Tinu DiLasio, koja mu je ispričala kako je njena trinaestogodišnja ćerka Điana nedavno imala operaciju na mozgu.
Tina, koja je sasvim slučajno srela muzičku zvezdu jer se izgubila dok je tražila drugu kancelariju kaže da je srećna što se našla na pravom mestu u pravo vreme. Iako je Džastin bio u žurbi i odbijao sve zahteve za autograme i slike, kada je čuo priču o maloj Đijani zastao je i zamolio majku da je dovede.
Kada je dovela dete Džastin je odvojio par minuta kako bi popričao sa njom, slikali su se, a potom je pevač nastavio svojim putem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track