Premijera filma Džobs u Domu Omladine

11. septembra

Premijera filma Džobs u Domu Omladine

Pop kultura -
Ovaj kontroverzni film, koji je izazvao dosta oprečnih komentara i polemika, prati životnu priču famoznog osnivača kompanije "Epl", jednog od najvećih vizionara i tehničkih genija Stiva Džobsa, koga igra Ešton Kučer

Eksluzivna premijera, dugo očekivanog filma “Džobs” (Jobs), biće održana u bioskopu Doma omladine Beograda, u sredu 11. septembra.

Ovaj kontroverzni film, koji je izazvao dosta oprečnih komentara i polemika, prati životnu priču famoznog osnivača kompanije "Epl", jednog od najvećih vizionara i tehničkih genija Stiva Džobsa, koga igra Ešton Kučer, navodi se u saopštenju DOB-a.

Džobs je svojim radom i idejama definitivno izmenio svet u kojem živimo. Njegova odlučnost, sposobnost da motiviše svoje saradnike kao i neverovatna energija kojom je uspeo da prebrodi nebrojene tehničke, finansijske i poslovne probleme, omogućili su stvaranje kompanije koja je revolucionarnim proizvodima povezala ljude, učinila njihov rad produktivnijim, a život zabavnijim.

Specijalno povodom premijere filma, u holu ispred bioskopske sale Doma omladine Beograda istog dana biće otvorena i svojevrsna izložba iz zbirke "Epl" muzeja firme "Macola". Publika će biti u prilici da vidi neke od retkih i jedinstvenih proizvoda ove mitske kompanije i da se priseti početaka i razvoja "Epl" industrije.

U susret premijeri filma "Džobs", Millennium Film, Dom omladine Beograda i firma "Macola" organizuju i nagradni foto konkurs "Naj jabuka". Svi zainteresovani mogu da pošalju fotografiju sa jabukom (pravom, sa Epl proizvoda, nacrtanom...) kao glavnim motivom i svoj kontakt telefon na adresu office@domomladine.org.

Sve fotografije će biti objavljene u albumu na Fejsbuk stranici Doma omladine Beograda. Autori "Naj jabuka" - najinteresantnijih, najoriginalnijih, najduhovitijih, koje budu imale najviše "lajkova“ publike osvojiće vredne nagrade.Cena ulaznice je 300 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track