Rijana razočarala fanove novom frizurom

Eksperiment

Rijana razočarala fanove novom frizurom

Pop kultura -
Još prošle nedelje Rijana je pokazala novu frizuru na Instagramu, ali njeni obožavaoci su mislili da pevačica samo eksperimentiše sa kosom i da neće ozbiljno tu frizuru nositi

Pevačica Rijana vraća se stilu sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka, bar kada se radi o njenoj frizuri.

Rijana je poznata po tome da voli promene, mada izgleda da nije svaka promena dobra odluka.

Njen modni stil se često kopira, ona može da ponese i najneverovatniju modnu kombinaciju i najkraće rečeno: diktira trendove. Međutim, sa novom frizurom pomalo razočarala svoje fanove.

Još prošle nedelje Rijana je pokazala novu frizuru na Instagramu, ali njeni obožavaoci su mislili da pevačica samo eksperimentiše sa kosom i da neće ozbiljno tu frizuru nositi. Međutim, demantovala ih je.

Slavna pevačica posetila je jedan italijanski restoran, u blizini njene kuće u Los Anđelesu, obučena svedeno i klasično.

Zanimljivo je da pevačica u ovaj restoran dolazi čak tri puta nedeljno, ima svog konobara, koji joj uvek nađe najlepši sto i zna šta ona jede. To su pržene lignje i špagete u paradajz sosu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track