STRAVIČNO: U zamrzivaču našli krv nestale misice, ubio je otac

Presudio i sebi

STRAVIČNO: U zamrzivaču našli krv nestale misice, ubio je otac

Pop kultura -
Policajci su zaključili da je zamrzivač opran, kao i tepih i to samo nekoliko dana pošto su nestale Alison Benitez i njena majka Marija Hose Benitez

Krv francuske misice Alison Benitez, koja je nestala zajedno sa majkom 14. jula, francuska policija je pronašla u zamrzivaču koji je pripadao njenom ocu. Pored toga, tragove krvi pronašli su i u veš-mašini u kojoj je verovatno pokušao da opere krv sa odeće kako bi prikrio tragove.

DNK dokaz su otkrili u baraci Legije stranaca, gde je njen otac Francisko Benitez radio pre samoubistva 5. avgusta. Policajci su zaključili da je zamrzivač opran, kao i tepih i to samo nekoliko dana pošto su nestale Alison Benitez i njena majka Marija Hose Benitez.

Ubio se kada je postao osumnjičenFrancisko Benitez ubio se kada je postao osumnjičen za nestanak dve žene. Ostavio je pismo i video u kojima tvrdi da je nevin, a onda se obesio. Španski državljanin poslao je imejlove svojim roditeljima, šefovima i prijateljima u kojima je objasnio da više ne može da izdrži sumnju pod kojom se našao.

Na početku se nestanak dve žene tretirao kao svaki sličan slučaj nestanka, jedan od brojnih takvih incidenata svake godine u Francuskoj. Nakon nestanka majke i ćerke nije bilo nikakvih aktivnosti na njihovim Fejsbuk i Tviter profilu, a nisu koristile ni svoje bankovne račune, niti su se javljale na telefone. Osim toga, ostavile su psa i automobil, što je, prema tvrdnjama komšija, bio znak da nisu nameravale dugo da odsustvuju od kuće.

Ubio i bivšu ljubavnicu?Benitez je tvrdio da su se preselile u Tuluz, ali njegovu tvrdnju narušila je činjenica da su u porodičnoj kući ostavile dokumente. Osim toga, saznalo se da je bivša Benitezova ljubavnica 2004. godine nestala pod jezivo sličnim okolnostima. Poslednji dokaz da je živa bila je SMS poruka Benitezu da ga ostavlja. Zbog svega su vlasti prošlog meseca pokrenule širu istragu.

Iako se prijatelji i rodbina nestalih žena nadaju srećnom kraju, policija posle pronalaska DNK sve više veruju da one nisu žive. Ipak, iako su pronašli DNK, istraga se nije pomakla s mesta jer tela nisu pronađena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track