OSVETA STRIPTIZOM: Manekenke se skinule iz bunta!

Reklama za donji veš

OSVETA STRIPTIZOM: Manekenke se skinule iz bunta!

Pop kultura -
Video počinje u bekstejdžu, gde agresivni stilisti i dizajneri pripremaju devojke za reviju, ne daju im da jedu slatkiše, pa manekenke gube živce

Glumica Melisa Džordž i manekenke Eletra Videman i Kloi Hejvard zvezde su nove reklame za donji veš marke "Agent Provocateur".

One su prikazane kao lepotice koje se pripremaju za izazak na modnu pistu, da bi kasnije uzele stvar u svoje ruke i izvele striptiz u bekstejdžu.

Video počinje u bekstejdžu, gde agresivni stilisti i dizajneri pripremaju devojke za reviju. Oni ih vuku tamo-vamo i ne daju im da jedu slatkiše, pa manekenke gube živce i odlučuju da uzvrate udarac striptizom. Naravno, na sebi imaju veš koji reklamiraju.

"Želeli smo da snimimo zabavan video o tome kako žena može da oslobodi sebe. Ove tri dame smo izabrali jer imaju snažan karakter, različite figure i smisao za humor", rekao je reditelj reklame Kameron Mičel.

Eletra Videman (30), inače unuka glumice Ingrid Bergman, kaže da joj je ova reklama ostvarila snove. "Bila sam oduševljena kada sam primila poziv da učestvujem. Za mene ovaj brend predstavlja spoj seksepila, elegancije, humora i provokacije", ističe ona.

http://www.youtube.com/watch?v=_jSXhfV02ag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track