Najnovije vesti

800 DOLARA DNEVNO NA DROGU: Diler se plaši za život Lamara Odoma
Foto: In Touch)

Preterao

800 DOLARA DNEVNO NA DROGU: Diler se plaši za život Lamara Odoma

Pop kultura
Diler tvrdi da je suprug Kloi Kardašijan toliko zaglibio u zavisnost da je odlučio da mu više neće prodavati drogu

Košarkaš Lamar Odom nakon samo jednog dana napustio je kliniku za odvikavanje od narkotika. Čovek koji mu je prodavao drogu kaže da je Lamar dnevno trošio oko 800 dolara na kokain.

Lamar se, kako bi se pomirio sa suprugom koja ga je isterala iz njihovog porodičnog doma, prijavio u kliniku za odvikavanje.

U klinici je bio svega jedan dan i onda je otišao a da se nikome nije ni javio. Košarkaš je, prema pisanju stranih medija,  odseo u hotelu, naručuje hranu i, kako tvrdi bivši diler, puši enormne količine kreka, i stalno traži nove dilere koji će ga snabdevati drogom.

Jedan od bivših dilera, koji je ovog košarkaša snabdevao narkoticima tvrdi da je Lamar u ozbiljnim problemima. On tvrdi da je suprug Kloi Kardašijan toliko zaglibio u zavisnost da je odlučio da mu više neće prodavati drogu.

Naravno, nije to učinio jer je zabrinut za Lamarovo zdravlje, već zato što ne želi da Odom "umre" i da policija onda traži osobu koja mu je prodavala krek.

U međuvremenu je njegova  Kloi Kardašijan na društvenim mrežama objavljivala razne komentare koje upućuju na to da ga je definitivno ostavila, kao i da više ne želi da toleriše njegovo ponašanje.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...