SEKSI BRITNI: U bikiniju najavila novi album

Stara slava

SEKSI BRITNI: U bikiniju najavila novi album

Pop kultura -
Pevačica koja je pre deceniju žarila i palila širom planete i mamila uzdahe brojnih muškaraca, rešila je da povrati svoje prepoznatljivo izdanje atraktivne devojčice

Američka muzička pop zvezda Britni Spirs nedavno je izjavila da će predstojeći album biti njen najličniji album do sada, a kao najavu za novi singl koji prethodi ovom projektu pevačica je pokazala i novi izgled.Britni je najavila svoj novi singl "Work Bitch" fotografijom u bikiniju i visokim šljokičastim štiklama koju je objavila na Tviteru, čime je pokazala da se trud i vežbanje i te kako Britni Spirs najavila novi singl i najličniji album do sadaisplatilo.

Slavna plavokosa pevačica koja je pre deceniju žarila i palila širom planete i mamila uzdahe brojnih muškaraca, rešila je na veliku radost obožavatelja da povrati svoje prepoznatljivo izdanje atraktivne devojčice. Vredno radi na novom albumu od kojeg puno očekuje, a pauze između snimanja novog spota koristi za sunčanje i rashlađivanje od visokih temperatura, napisala je na Tviteru. Podsetimo, 32-godišnja Britni majka je dvojice dečaka, a nedavno je svoje momke vodila na premijeru animiranog filma "Štrumpfovi 2", za koji je snimila odjavnu numeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track