ELTON DŽON: Ja sam Lindzi Lohan!
Foto: Rojters

Kakvo poređenje

ELTON DŽON: Ja sam Lindzi Lohan!

Pop kultura -
Lindzi Lohan je strašno talentovana i zabeležila je veliki uspeh na početku svoje karijere. Ali, ona je postala žrtva sopstvene popularnosti. Možete isto to reći za mene, rekao je pevač

Slavni engleski muzičar Elton Džon uporedio je svoju karijeru sa onom koju je ostvarila Lindzi Lohan, pa kaže da je pronašao mnoge podudarnosti.

"Lindzi Lohan je strašno talentovana i zabeležila je veliki uspeh na početku svoje karijere. Ali, ona je postala žrtva sopstvene popularnosti. Možete isto to reći za mene. U prvih 5-6 godina moje karijere radilo se samo o alkoholu i muzici", rekao je Elton.

"Imao sam dugu karijeru, pa su se u nju uvukle druge stvari poput moje seksualnosti, skupljanja cveća, droga. Kad je reč o Lindzi, ona je brzo postala žrtva droga i sve najgore stvari na svetu su joj se desile. Moja nova pesma ‘Diving Board’ govori upravo o opasnostima slave i koliko je slava danas mnogo opasnija nego u starim danima, kad nije bilo interneta, nije bio Facebooka, telefona s kamerama, tvitovanjavala Bogu! Mrzeo bih to", zaključuje slavni pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track